TARSUS SU PARK 2022 YAZ SEZONU AÇILIYOR

 


Tarsus Belediyesi sıcak yaz günlerinde vatandaşlara serinleme imkanı sunan, hijyenik koşullarda yüzme kurslarına da ev sahipliği yapan Tarsus Su Parkı’nın2022 yaz sezonunu açıyor. 16.06. 2022 Perşembe günü açılacak olan Tarsus Su parkı vatandaşları bekliyor.

Tarsuslulara sıcak yaz günlerinin bunaltıcı havasında serinleme imkanlarından birisini sunan Tarsus Su Park havuzu, alınan su numunelerinin laboratuvarlarda analiz edilmesi ve gerekli hijyenik şartlar oluşturulmasının ardından vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık verecek düzeye getirildi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın talimatı ile giriş ücretinin uygun tutulduğu Tarsus Su Park gerekli hijyen taramalarının ardından 16 Haziran 2022 Perşembe günü vatandaşların hizmetine açılıyor.Pazartesi, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Pazar karma, Salı günü kadınlar, cumartesi ise aile günü olarak belirlenen Tarsus Su Park vatandaşlara hizmet vermek üzere tüm hazırlıklarını tamamladı. Havuz giriş fiyatları yüksek enflasyona rağmen 50 TL olarak belirlenirken, özel ve deneyimli eğitmenler eşliğinde yüzme kurslarına ev sahipliği de yapacak. 


Bu vesile ile 7’den 70’e tüm vatandaşlara yüzme öğretilebilecek. Havuzun kullanım saatleri ise hafta içi 11:30’dan akşam 16:00’a kadar, hafta sonu ise saat 10:00- ile 16:00 olarak belirlendi. Atatürk Parkı’nın içindeki proje çalışmalarından dolayı, Tarsus Su Parkının girişi ise Tarsus Belediyesi Nikâh salonu tarafından yapılabilecek.

 

YÜZME KURS KAYITLARI CUMA GÜNÜ BAŞLIYOR

Vatandaşların gönül rahatlığıyla yüzebileceği Tarsus Su Parkı’nda17 Haziran 2022 Cuma günü yüzme kurs kayıtları da başlıyor. Hafta içi her gün sabah 8.30 ve 9. 45 saatlerinde, akşam ise 17.15, 18.30 saatlerinde uzman öğreticiler tarafından yüzme dersi verilecek. Yüksek enflasyona rağmen yüzme kurslarının ücreti ise cüzi miktarda tutuldu.

 

Tarsus Su Park Havuz Müdürü Gani Nazlıgülhijyenik koşullarda hizmet verdiklerini belirterek, ‘’Her sezon olduğu gibi Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatıyla vatandaşlarımız için en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisindeyiz. Tüm vatandaşlarımızı sıcak yaz günlerinde Tarsus Su Parkımıza bekliyoruz. Piyasa şartlarının altında fiyatlarımız ile vatandaşlarımıza hijyenik koşullarda hizmet etmeye devam edeceğiz.

 

‘’VATANDAŞLARIMIZIN SOSYAL HAYATI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR’’

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, belediyelerin yaşamın her alanında vatandaşların memnun olacağı ve ihtiyaçları olan hizmetleri üretmesi gerektiğini ifade ederek, " Yaz sıcaklarının en yoğun ve bunaltıcı şekilde hissedildiği bir bölgede yaşam sürerken, yönetim olarak elimizden geldiğince Tarsus halkını, gençlerimizi, çocuklarımızı temiz hijyenik bir ortamda serinletebilmek, eğlendirebilmek hem de yaz tatillerini keyifli bir hale getirebilmek için çaba sarf ediyoruz" dedi.

 

 

  

0 Yorumlar

Yorum Gönder