MAYA GÖZ TIP MERKEZİ MİNİKLER VE MİNİ MİNİKLER FUTBOL TURNUVASI SONA ERDİ

 


Tarsus'ta  Amatör  Spor Kulüpleri Konfederasyonu (ASKF) tarafından  düzenlenen Maya Göz Tıp Merkezi'nin ana   sponsorluğundaki  Minikler ve Mini Minikler Futbol Turnuvası  sona erdi.


Şehir Stadında düzenlenen törenle  Futbol Turnuvasına  katılan tüm  minikler ve mini miniklere  madalya verildi.


Turnuvanın  ana sponsoru Maya Göz Tıp Merkezi Kurucusu Op. Dr. Mehmet Yunus Seven, Minikler  ve Mini Minikler  Futbol turnuvasına destek vermelerinin, böylesi güzel bir organizasyonun içinde yer almalarından dolayı onurunu ve gururunu yaşadıklarını  bildirdi.


Op. Dr. Seven,  düzenlenen ödül töreninde yaptığı  konuşmada; "Maya Göz Tıp Merkezi olarak Minikler ve Mini Minikler (U-11 ve U-12) Futbol Turnuvasına ana sponsor olmanın heyecanı ve gururunu yaşıyoruz. Maya Göz Ligi olarak adlandırılacak bu turnuvanın çocuklarımız arasında dayanışmayı sağlamasını temenni ediyorum. Sporun birleştirici, rehabilite edici etkisiyle kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına vesile olmasını diliyorum.   

Tarsus tarihi ve kültürel değerleriyle olduğu kadar aynı zamanda bir spor kentidir. Uluslarası yarı maratona ev sahipliği yapan bir şehirdir. Tarsus milli gururumuz Tuğba Şenoğlu gibi cevherleri bağrından çıkaran bir kenttir. İnanıyorum ki amatör kulüplerimize destek arttıkça başarı da artacaktır. Buradan açıkça ifade etmeliyim ki nerede bize ihtiyacınız varsa, biz orada olacağız." ifadelerini kullandı. 


Futbol turnuvası  çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder