Tarsus Belediyesi, 180 mahalleye ziyaret gerçekleştiriyor


TARSUS HABER- Tarsus Belediyesi kent genelinde mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve teknik personelleri ile Tarsus’ta bulunan 180 mahalleye ziyaret gerçekleştirdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ’’ Hizmette katılımcılığı esas alarak, her daim olduğu gibi yine vatandaşlarımızın yanındayız.  Tarsus’a en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

 

Tarsus Belediyesi yetkileri, Tarsus’ta bulunan 180 Mahalle’de, mahalle muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelerek, bayram öncesi ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor. Mahallelerde yaşanan sorun, talep ve ihtiyaçları dinleyerek çözümcü belediyecilik gerçekleştirilen Tarsus Belediyesi adeta kenti ilmek ilmek dokuyor. Gerçekleştirilen ziyaretlerde hem mahallelerde yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veriliyor hem de vatandaşlardan gelen talep ve istekler not alınarak ilgili müdürlüklere anında aktarılıyor. Vatandaşların sorunlarını yerinde tespit etmek ve bu sorunları kısa sürede çözmek amacıyla çalışmalarını gece gündüz demeden sürdürdüklerini ifade eden Başkan Bozdoğan,’’ Daha güzel ve yaşanabilir bir Tarsus için, dayanışma ve işbirliğiyle el ele vererek hep beraber çalışacağız. Hemşerilerimizin bizlerden olan taleplerini yerinde görmek ve birebir sorunları ile alakadar olmak adına bu tür ziyaretlere önem veriyoruz" dedi.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN,’’ ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜREREK TARSUS’A EN İYİ HİZMETİ VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ’’

Hizmette katılımcılığı esas alarak gerçekleştirdiği 180 Mahalle çıkarması ile vatandaşların her daim yanında olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ’’Mahallelerimize yaptığımız ziyaretlerimizle hemşerilerimizle bir araya gelerek onların taleplerini dinliyor, yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veriyoruz. İstişareler hizmet kalitemizi artıyor. Bu bilinçle yaptığımız ziyaretlerde eşit hizmet anlayışını ön planda tutuyoruz. Her bir hemşerimizin düşüncesi bizim için çok önemli. Onları memnun edebilirsek, ‘İyi ki Tarsus’ta yaşıyorum’ demelerini sağlayabilirsek biz de mutlu oluyoruz. Ziyaretlerimizi sürdürerek Tarsus’a en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu

0 Yorumlar

Yorum Gönder