GENÇ SPORCULAR GENÇLİK KAMPI’NA HAYRAN KALDILAR

 


Mersin’de gerçekleştirilen Okullararası Yıldızlar Atletizm Yarı Final yarışmalarına katılmak için Karaman’dan gelen genç sporcular, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Tarsus Gençlik Kampı’nda misafir edildiler.

 

Madalya kazandılar

Atletizm antrenörü Melihşah Katman eşliğinde yarışmalara hazırlanan genç sporculardan Görkem Arıkan, Mersin’de ki yarışmada yüksek atlama branşında 1.73 atlayarak şampiyon olarak, Türkiye’nin en iyi derecesine sahip oldu. Atletizm antrenörü Mücahit Hamza Küçük nezaretinde yarışmalara hazırlanan Bedirhan Muhammet Öztürk ise 80 metre koşu yarışmasında 10.38 koşarak 3. olarak bronz madalya sahibi oldu.

 Kampa hayran kaldılar

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu’nun yakından ilgilendiği Karaman’dan gelen Yıldız Erkek ve Küçük Kızlar kategorisindeki sporcular ve teknik ekip, kampa hayran kaldılar.

 Antrenör Melihşah Katman, yarışmalar boyunca kendilerine ev sahipliğinde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ileterek, “Tarsus Gençlik Kampı gerçekten çok güzel. Konaklama imkanından, doğal ortamına kadar kampı gerçekten çok beğendik” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder