BAŞKAN SEÇER’DEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI


 MERSİN HABER- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“1 Mayıs, emeğin ve alın terinin günüdür. Ülkemizin olduğu kadar, güzel şehrimizin de daha kalkınmış, daha üretken ve refah içinde bir kent olmasında işçilerin ve emekçilerin alın teri ve emeği vardır. Bizler de emeğin en yüce değer olduğunu bilerek; belediyemizin iş ve hizmet üretiminde görev alan tüm çalışanlarımıza hak ettiklerini alınlarının teri kurumadan veriyor, onların iş güvenliği ve sağlığını korumak için gayret gösteriyoruz.

Sanayi, tarım, ticaret, turizm, lojistik ve daha birçok alanda ülkemizin ekonomisine önemli katkılar sağlayan şehrimizin, yatırım ve istihdam konusunda yaşadığı sorunlar ise bilinen bir gerçektir. Kentimize yeni istihdam alanları sağlayacak yatırımların sağlanması şehrimiz için bir zorunluluktur. Bu noktadaMersin Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getiriyoruz.

Dayanışmanın, birliğin ve beraberliğin ayrı bir anlam kazandığı bu güzel günde; sermayesi emek ve alın teri olan tüm işçi, emekçi ve çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.”

 

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder