BAŞKAN İLK "PLAY-OFF'A ZOR BİR SÜREÇ YAŞAYARAK YÜKSELDİK"

 


TFF 2.Lig   Beyaz Grup ekiplerinden Tarsus idmanyurdu Kulüp Başkanı  Ali İlk,  Zonguldak  Kömürspor  karşılaşmasında 2-0 geriye düşmelerine rağmen müthiş bir geri dönüşle maçı 3-2 kazanarak Play-off'u garantilemenin mutluluğunu ve sevincini yaşadıklarını belirti.

Zonguldak Kömürspor  maçında arka arkaya  kalplerinde gördükleri gollerle 2-0 geriye düştükten sonra takım olarak kendilerine geldiklerini,  yapılan değişiklikler ile ve oyuncularının kazanma  azmi ve mücadeleleri neticesinde 9 dakikada 3 gol bularak geri dönüş yaptıklarına dikkat çeken Başkan İlk,  Fırat Maktay'a yaptığı açıklamada zor maçı kazanarak ligin bitimine 1 hafta kala Play-off'u  garantilemeyi başardıklarını kaydetti.

Zonguldak Kömürspor  maçında tribünleri  dolduran Taraftarlarına ve Tarsuslu sporseverlere ayrı ayrı teşekkür  eden Başkan İlk şunları  söyledi:

"Zonguldak Kömürspor  sahaya rahat çıktı. Ne yukarıya nede aşağıyla bir stresi yoktu. Rakibimiz karşısında  ilk yarı istediğimiz oyunu sabaha yansıtamadık. İkinci yarı yakaladığımız gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Kalemize 2 kez gelen rakibimiz birisi kendi kalemize  attığımız golle  2-0  geriye düştük. Yapılan değişiklikler  ve oyuncularımızı  Play-off inancı, kazanma arzusu ve isteği 9 dakika içerisinde 3 gol bulduk. Müthiş  bir  geri  dönüşle imza attık.

Taraftarlarımızın 2-0'dan sonraki tribün desteği oyuncularımızı ateşledi. Sahadan haklı bir galibiyet  aldık. Play-off'u  hakettik. Son 10 maçımızı kazanarak kulübümüzün tarihine bir başarı öyküsü daha yazdık. Play-off'a zor bir süreç yaparak yükseldik. Son maçımızı İzmir  deplasmanın  da Bucaspor ile oynayarak tamamlayacağız.

 

Hedefimiz  Play-off grubuna  11'inci gali iyetimizle başlamak. Zonguldak Kömürspor  gali iyetinde emeği  geçen  taraftarlarımıza Teknik ekip ve oyuncularımıza kardeşlerimize teşekkür  ediyorum. Zonguldak Kömürspor  galibiyetiyle Taraftarlarımıza Tarsus halkımıza çifte bayram yaşattık.Evlerine mutlu gönderdik, bizde sevinçliyiz " ifadelerini kullandı.

Başkan İlk, sezon başından bu yana Kulübümüze maddi ve manevi destek veren herkese yönetim kurulu arkadaşları adına teşekkür ettiğini  sözlerine ekledi.

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder