VELİ ÇİRKİN, MYP ÇAMLIYAYLA İLÇE BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLDİ

Eski merhum siyasetçilerden Muhsin Yazıcıoğlu’nun ilkelerinden ve yolundan giderek siyaset yapan Milli Yol Partisinin Çamlıyayla ilçe kongresi yapıldı. Başkanlığa mevcut başkan Veli Çirkin tekrar seçildi.

Henna Kına Evinde gerçekleştirilen kongreye MYP Mersin il başkanı Hasan Köse ile bazı siyasi partilerin yöneticileri misafir olarak katıldı. Çamlıyayla ilçe başkanı  Veli Çirkin “Merhum Şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun  ilkelerini yaşatmak için yeni bir oluşumla yolumuza devam ediyoruz. MYP olarak kentimize ve ülkemize hizmet için yola çıktık” dedi.

Kongrede il başkanı Hsaan Köse’de bir konuşma yaparken Sultan Ateş adlı bir genç kızımız ise Sakarya şiirini okuyarak kongreye katılanlara duygulu anlar yaşattı.

Divan başkanlığını Cem Özkan’ın yaptığı kongrede açılış ve yoklamadan sonra  daha önce atama ile görev yapan yönetimin faaliyet raporu okunup ibra edildi. Ardından tek liste ile yapılan seçimlerde  veli Çirkin tekrar başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu:

“Oktay Cengiz, Yusuf Can Ağzıbüyük, İsmail Çirkin, Leyla Çevik.

HABER-FOTOĞRAF: YAKUP BONCUK



 

0 Yorumlar

Yorum Gönder