TÜM EMEK-DER TARSUS ŞUBESİ, ŞEHİTLERİ DUALARLA ANDI

 

Tüm Emek-Der Tarsus  Şubesi, Şehitleri anma etkinliği düzenledi.

Tarsus Şehitliğindeki  anma proğramına,  MHP Tarsus ilçe başkanı Mehmet Çelik, İyi parti ilçe başkanı Daniyel Mercan, CHP Tarsus ilçe başkan yardımcısı Murat Çeliker, Ak Parti Kadınlar kolu yöneticileri, Tarsus Belediyesini temsilen Protokol müdürü Erol Oğuz, Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus şube başkanı Ali Çelik,bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri , Emekliler ve vatandaşlar ile şehit aileleri ile yakınları katıldı.

Açılışta konuşan Tüm Emek-Der Tarsus  Şube başkanı M. Bülent Gözener “Dernek olarak Mübarek ramazan ayı öncesi yine mübarek bir gün olan Cuma günü  Şehitleri anma etkinliği düzenlediklerini belirterek “Bu vatan için canlarını, kanlarını veren şehitlerimizi unutmuyoruz. Mübarek Ramazan ayına girerken tüm şehitlerimizi dualarla anıyoruz. mekanları cennet olsun” dedi.

Daha sonra kuranı Kerim kıraat edildi ve dualar okundu. Ardından şehitlerin kabirlerine şehit yakınları ve katılımcılar tarafından çiçek fideleri dikildi, dualar yapıldı.

Konuklara helva ve su ikramında bulunulurken başkan Gözener, Şehitliğe gelerek kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.




0 Yorumlar

Yorum Gönder