TARSUS MYP’DEN POLİS HAFTASI KUTLAMA MESAJI


 TARSUS HABER- Milli Yol Partisi     Tarsus İlçe Başkanı Zekeriya NURANOĞLU ‘’177 yıllık köklü bir geçmişe sahip Türk Emniyet Teşkilatımız, emniyet ve asayişin sağlanması, kamu düzeninin teminini,halkımızın da desteğini de almak suretiyle çağdaş bir anlayışla yerine getirmektedir.’’ Dedi.

Açıklama şöyle:

‘’Bu görev anlayışı ve sorumluluğu doğrultusunda,Türk emniyet mensuplarının üstlendikleri bu kıymetli ve kutsal görevi, ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve milletimizin geleceği için her şart altında  başarılı ve verimli bir şekilde yerine getirmeye devam edeceklerine olan inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle ,Türk emniyet teşkilatında  görev yapan polislerimizin haftasını ve polis teşkilatımızın 177. kuruluş yıl dönümünü en içten duygularımla kutluyor, huzurumuzun bozulmaması için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Türk emniyet teşkilatımıza özveriliçalışmalarından dolayı partim  ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum.Görevlerini ifa ederken şehit olan Türk emniyet teşkilatımızın mensuplarını rahmetle anıyor, gazilerimizden hayatta olanlara sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum.Türk emniyet teşkilatımızın mensuplarına selam ve sevgilerimi sunuyor görevleri başında başarılar diliyorum.

0 Yorumlar

Yorum Gönder