TARSUS İDMAN YURDU'NDAN TEŞEKKÜR

 


TFF 2 Lig Beyaz  Grup ekiplerinden  Tarsus  idman Yurdu Kulübü, Amed Sportif Faaliyetler  galibiyetinde emeği geçenlere teşekkür  etti.

Yapılan  açıklama şöyle: "Dün oynadığımız Amed Sportif Faaliyetler maçında tribünleri tıklım tıklım dolduran bir an bile susmayan ve maçın son düdüğüne kadar bizi destekleyen aile mensubumuz olan taraftarlarımıza çok teşekkür ederiz.

 Maça ilgisini eksik etmeyen tüm protokoldeki isimlerini sayamayacağımız kadar çok değerli isimlerin hepsine şükranlarımızı sunuyoruz. Tarsus Belediyesi Başkanımız Haluk BOZDOĞAN’a takımımıza gösterdiği ilgi alaka ve maddi, manevi tüm destekleri için sonsuz teşekkürler ediyoruz. Bizi yalnız bırakmayan ve sesimiz olan kıymetli basın mensuplarımıza ve stadın güvenliğinden sorumlu olan tüm güvenlik ekiplerine çok teşekkür ederiz. Bir büyük teşekkür de Kulüp Başkanımız Ali İLK ve Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu’na. En büyük teşekkürse tabiki sahada mücadelesi ile bizi gururlandıran ve onure eden futbolcularımıza ve saha kenarındaki teknik ekibimiz.

Takımımızın her anında yanında olan Kulüp Personellerimize de parantez açmak ve teşekkür etmek gerekiyor. Kulübümüzün tüm personellerine çok teşekkür ederiz. Şunu belirtmeliyiz ki, gördük ki bizler bir arada olunca çok güçlüyüz! Hepimizin ortak paydası Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü oldukça takımımız başarıya koşar adımla gidecektik! Burada unuttuğumuz kişiler kuruluşlarda olabilir unuttuğumuz varsa affola fakat kulübümüze gönül veren tüm herkese çok ama çok teşekkür ederiz"

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder