LÖSEV YÜREKLERİ TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULUBÜ TESİSLERİ'NDE ATTI

 


LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı)'nın büyük bir sevgiyle ve umutla atan yürekleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla LÖSEV Tarsus temsilcisi Erkan Yağlıpınar başkanlığında TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta Play-off mücadelesi veren ekibimiz Tarsus İdman Yurdu'nu Kulüp Tesisleri'nde ziyaret etti.

 Ziyarette, Tarsus İdman Yurdu teknik ekibi ve futbolcularla hoşça vakit geçiren LÖSEV yürekleri Tarsus İdman Yurdu'nun antrenman çalışmasını yakından izlemenin mutluluğunu yaşadı.

 Emine Kuren'in haberine göre LÖSEV yürekleri ile yakından ilgilenen Tarsus İdman Yurdu Teknik Direktörü Birol Erol ve Sportif Direktör Armağan Yapıcı günün anlam ve önemini belirten konuşma yaparak 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Önümüzdeki günlerde oynanacak olan Zonguldak Kömürspor maçına herkesi davet etti.

 Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Kulüp Başkanı Ali İlk mesajında;

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan 1920’de TBMM’nin açılışı ile birlikte tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Bizler için anlamlı ve özel olan bu günde tüm dünyada savaşların durduğu ve çocukların ölmediği bir gelecek diliyorum. Çocuklar bizlerin geleceğidir. Ata'mızın da söylediği gibi, 'Küçük hanımlar, küçük beyler!.. Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz.' Tekrardan tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

 LÖSEV yürekleri bu kez Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Tesisleri'nde atarken ziyarete sevgi ve umut damgasını vurdu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder