KADIN RİTM GRUBU TURİZM HAFTASI KUTLAMALARINA RENK KATTI

 


Tarsus'ta Turizm Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Tarsus’ta Turizm Haftası kutlamaları yapılıyor. Tarsus Müzesinde Kaymakam Kadir Sertel Otcu  ile Belediye başkan yardımcısı Hakan Yıldırım ve diğer protokol mensuplarının katılımı ile Tarsus turizmi üzerine bir söyleşi yapıldı. Tarsus Müzesinde gerçekleşen toplantıda konuşan Müze Müdürü Doğukan Alper, Tarsus’un tarihi ve turistik yerleri ile turizm potansiyeli hakkında bilgi verdi.

Konuşmalardan sonra Turizm Haftası Kortej yürüyüşü yapıldı. Belediye Bandosu eşliğinde protokol mensupları yürüyerek Kaymakamlık karşısındaki Demokrasi ve İnsan hakları meydanında sunulan Hak Eğitimi Merkezi Folklor ekibinin gösterisini ve daha sonra kadınlar ritm grubunun İsmet Karabulut eşliğinde verdiği mini darbuka şovunu seyretti.

Buradaki gösterilerden sonra okulların öğrenci grupları ellerinde Turistik dövizler ile bando eşliğinde Kubat Paşa Medresesi önüne geldiler. Burada Tarsus Fotoğraflarından oluşan bir resim sergisi açıldı. Tarsus Turizm Derneği Başkanı Yeşim Sancaktar İçgören de hafta nedeniyle Kaymakam Kadir Sertel Otcu’ya  çiçek takdim ederek haftasını kutladı.  

0 Yorumlar

Yorum Gönder