BÜYÜKŞEHİR, ÜNİVERSİTE ADAYI ÖĞRENCİLERİN SINAV HARÇLARINI ÖDEDİ

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi, YKS’ye hazırlanan 4 bin 263 öğrencinin sınav ücretlerini yatırdı. Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde eğitim alan öğrenciler ile Büyükşehir’in Halk Kart desteğinden yararlanan ailelerin üniversite sınavına girecek çocukları için sınav ücreti olarak toplam 935 bin 642 lira yatırıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezlerinde eğitim alan öğrenciler ile Büyükşehir Belediyesi’nin en beğenilen sosyal projelerinden olan Halk Kart desteğinden yararlanan ailelerin üniversite sınavına girecek çocuklarının sınav ücretleri yatırıldı. Büyükşehir, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS) hazırlanan toplam 4 bin 263 öğrencinin sınav ücretini karşıladı.

Büyükşehir, üniversite adayı öğrencilerin yanında

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer öncülüğünde sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye hazırlanan öğrencileri hem ücretsiz kurslarla sınavlara hazırlıyor hem de maddi açıdan destekliyor.

YKS’ye hazırlanan öğrencileri maddi açıdan zorlayan sınav ücretlerini karşılayan Büyükşehir, Mersin’deki 4 bin 263 öğrenciye toplam 935 bin 642 lira destek sağladı.

Başkan Seçer de öğrencilerin sınav ücretini belediye olarak karşıladıklarını sosyal medya hesabından duyurmuştu.

  

0 Yorumlar

Yorum Gönder