TARSUS U - 60 TAKIMINDAN AHDE VEFA


TARSUS HABER- Tarsus’ta geçtiÄŸimiz yıllarda kurulan U 60 Atletizm takımı  ahde vefa örneÄŸi sergiledi.

Hüseyin Aydın ‘’Tarsusun deÄŸerli u60 Sabah sporcuları DerneÄŸimizde Tarsus Ä°dman Yurdu baÅŸkanlığı görevi için bizleri.ziyaret edip Hayırlı olsun dileklerinde bulundular kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teÅŸekkür ederiz’’ dedi.

Aydın,  ‘’ U 60 Takımı Kurucumuz Mehmet Emin KÖKSAL’ı da mezarı başında ziyaret ettik.  Tarsus Ä°dman Yurdu Atkısını Tarsus Ä°dman Yurdunun Fanatik Taraftarı BaÅŸkanımız Köksal’ın mezarına bıraktık . Bu Ä°nceliÄŸinden Dolayı T.Ä° Yurdu BaÅŸkanımız Sayın Ali Ä°LK ‘e de Ayrıca TeÅŸekkür Ederiz.’’ dedi.


U 60 TAKIMINDAN TARSUS Ä°DMAN YURDUBAÅžKANI SAYIN ALÄ° Ä°LK E HAYIRLI OLSUN ZIYARETI..

U 60 Takımı BaÅŸkanı Nebih Maruf GÃœNEÅžLÄ° ‘’Yeni BaÅŸkan Sayın Ali Ä°LK’ e Tarsus Ä°dman Yurdu Bizim Göz BebeÄŸimiz, her Zaman Destek İçin Yanınızda Olacağız Dedi.

Başkan Ali İLK Ziyaret İçin Teşekkür Etti. Başkan İLK Zor Bir Dönemde Görevi Devir Aldıklarını Belirterek Dr.Haluk BOZDOGAN Bu Zor Dönemde Bizlere Sahip Çıktı Ve Takımı Kayyuma Göndermekten El Birliği İle Kurtardık. Takıma Maddi Ve Manevi Desteğini Esirgemeyen Belediye Başkanımız Dr.Haluk BOZDOĞAN a Teşekkür Ederim Dedi."GÜN TARSUS İDMAN YURDUNA SAHİP ÇIKMA GÜNÜ" dür Diyen İLK Tüm Tarsus Sevdalılarını Destek Olmaya Davet Etti. U 60 Takımına Ve Kurucumuz Mehmet Emin KÖKSAL a da Atkı Hediye Eden Başkan Ali İLKE Bu İnceliği den Dolayı Ayrıca Teşekkür Etti.


 

0 Yorumlar

Yorum Gönder