TARSUS CHP’NİN TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLAN EKMEK DAYANIŞMASI DEVAM EDİYOR

 


 CHP Tarsus ilçe örgütü tarafından yürütülen ve Türkiye’ye örnek olan yufka ekmek pişirim ve dağıtım çalışması tüm hızıyla sürüyor. Bağışlanan unların, gönüllü kadınlar tarafından pişirildiği çalışma kapsamında, bu kez tandır ateşleri Tekke mahallesinde ki yurttaşlar için yakıldı.

Vatandaşların alım gücünün günden güne azaldığı, ekmek, yağ, akaryakıt kuyruklarının her geçen gün uzadığı bir dönemde, toplumsal dayanışmaya örnek olan çalışmada CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Kadın Kolları üyeleri ve gönüllü kadınlar büyük emek harcıyor.

Hayırseverlerin un bağışında bulunduğu, gönüllü kadınların emek yoğun işte saatlerce beden gücünü kullandıkları yufka ekmek pişirim çalışmalarını yakından takip eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ekmek dağıtımının gerçekleştirildiği Tekke Mahallesi’nde yurttaşları ziyaret edip, onlarla sohbetler etti.

Üretimden uzaklaşan hatalı ekonomik adımlarının, gelinen noktada iktidarın halkı sefalete sürüklediğini vurgulayan Başkan Ozan Varal, “Mızrak çuvala sığmaz olmuş. İktidarın göz boyama yalanları artık inandırıcılığını kaybetmiş. Türkiye verimli tarım topraklarına rağmen temel tarımsal ürünlerini karşılayamaz duruma düşmüştür. İnsanlarımız sıkıntı içerisindedir. Alım gücü her geçen gün düşmekte, en temel ihtiyaçlar karşılanamaz duruma gelmektedir. Elbette umutsuz olmayacağız. Yaşananları atlatacağız, güzel günler yakın, halkın iktidarı geliyor. 

Bunu her yerde hissediyoruz. Umutsuzluğa yer yok, umut bizde, yani halkın ta kendisindedir. Bunu Tekke Mahallesinde, Barbaros’ta, Kırklarsırtı’nda, Yeni Mahalle’de, kısacası her yerde görüyoruz” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder