TARSUS CHP’NİN “DAYANIŞMA EKMEKLERİ” KIRKLARSIRTI’NDA DAĞITILDI

 


CHP Tarsus İlçe Örgütü tarafından uygulamaya konulan ve Türkiye’ye örnek olan “Dayanışma Ekmeği” projesi tüm hızıyla sürüyor. Bağışlanan unların, gönüllü kadınlar tarafından yufka ekmeğe çevrildiği çalışma kapsamında, bu kez pişirilen leziz ekmekler Tarsus’un nüfus bakımından en büyük mahallelerinden biri olan Kırklarsırtı’nda yurttaşlara ulaştırıldı.

Çalışmaları bizzat takip eden ve aldıkları teşekkür mesajlarından dolayı daha azimle projeyi sürdürdüklerini belirten CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “9 haftadır, 9 ayrı mahallemizde gerçekleştirdiğimiz "Dayanışma Ekmeği" paylaşımlarımız üzerine gelen telefonlar ve atılan mesajlar bizlere umut olmaya ve güç vermeye devam ediyor.

Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ama biz paylaşmaya, paylaştıkça da kenetlenmeye devam ediyoruz. Şu an hiç geçmeyecek gibi gelen ne zorluk ve ne dert varsa geride bırakacağız, birlikte aşacağız! Karanlığı tutuşturup bir köşesinden, geceyi gündüze çevireceğiz” şeklinde konuştu.

Pişirdikleri yufka ekmekleri, bu kez de Kırklarsırtı Mahallesi’nin sakinlerine ulaştırmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Kırklarsırtı’nda Ayşe teyzemizle, Ahmet amcamızla buluşmanın, ekmeğimizi paylaşmanın mutluluğunu yaşadık. Aldığımız güç ve desteklerle, ekmeğimizi paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle un bağışlayan, hamur yoğuran, ekmek açan, pişiren, paketleyen ve dağıtan koca yürekli insanlara  çok teşekkür ediyoruz. Bize dayanışmanın en değerlisini gösteren insanlar iyi ki var. Halk ekmeğini paylaşıyor; Halk, halka sahip çıkıyor.

Bütün kara günleri aydınlığa çevireceğiz” diye konuştu.

CHP Tarsus İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, yöneticiler ve özellikle kadın gönüllülerin özverili çalışmalarıyla süren “Dayanışma Ekmeği” projesinin, her şeyin ötesinde topluma moral olduğunun altını çizen Başkan Varal, “Elbette sıkıntılar yaşanmakta, bu zor günleri aşacağız; huzurlu ve mutlu Türkiye’ye hep birlikte kavuşacağız” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder