TADER BAŞKANI ÖZSU, 14 MART TIP BAYRAMINI KUTLADI

 


TADER Başkanı Semih Özsu ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’ nedeniyle Kutlama mesajı yayımladı…

Özsu mesajında; ‘’İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın önemli hedeflerinden biridir. Bu nedenle hekimlik mesleği toplum tarafından her zaman kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olarak görülmüştür.

Gururla ifade etmeliyiz ki, günümüzde sağlık hizmetlerinde ulaştığımız düzey çok iyi bir noktaya gelmiştir, ancak hiçbir zaman da yeterli görülmemelidir. Ülkemizdeki sağlık teknoloji ve hizmetlerinin bugün birçok Avrupa ülkesine kıyasla çok iyi durumda olmasının başlıca nedeni çok iyi yetişmiş bir o kadar da fedakâr hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın olmasıdır. Özellikle iki yılı aşkın bir süredir tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınının halen tehdit olarak yaşandığı bu dönemde, canları pahasına görev yapan sağlık personelimizin, bu süreçte göstermiş olduğu büyük çaba, gayret ve fedakârlıklar her türlü takdirin üzerindedir. 

                                                                                                                                                                       Bu duygularla, vatandaşın canını kendi canından üstün tutan değerli sağlık kahramanlarımızın ‘’14 Mart Tıp Bayramı’’ nı kutluyor, görevi başında şehit düşen ve ebediyete intikal eden sağlık çalışanlarını rahmetle ve saygıyla anıyorum’’ ifadelerine yer verdi. 


0 Yorumlar

Yorum Gönder