"PAYLAŞIMLAR BİZLERİ ÜZMÜŞTÜR"

 


TFF 2.  Lig  Beyaz Grup  ekiplerinden  Tarsus  İdman Yurdu , son haftalardaki üste  alınan başarılı  sonuçlara rağmen taraftarların yaptığı  paylaşımlarda büyük  üzüntü  duyulduğunu  bildirdi.

"Bizler kulübün menfaati için her daim güzel şeyler dileyen ve birlik olmamız gerektiğine inan kişileriz." diyen  TİY Yönetimi konu ile ilgili  yapılan açıklama  şöyle:


"Kıymetli Tarsus İdman Yurdu taraftarları yapılan paylaşımlara karşı gösterilen tepkileri üzülerek takip etmekteyiz. Galibiyet ile döndüğümüz önemli bir deplasman maçının ardından birlik mesajı vermek adına yaptığımız paylaşıma karşı gösterilen tepki tamamıyla yanlış anlama üzerinedir. Bizler kulübün menfaati için her daim güzel şeyler dileyen ve birlik olmamız gerektiğine inan kişileriz. Bizler için tüm taraftar grupları değerli ve önemlidir. Bizler sadece bir gün paylaşım yapmıyoruz ve yaptığımız hiçbir paylaşımda son paylaşım değildir. Bugün paylaştığımız fotoğraflar elbette her geçen gün yenilenerek paylaşılacaktır. Bugün bir grup vardır o fotoğrafta yarın başka bir grup olacaktır. Biz bu paylaşımı yaparken herkesi bir bütün olarak görerek bu paylaşımı yaptık. Takımımız bu kadar başarılı giderken ve haftasonu da sahamızda çok önemli bir maç varken sizden tek dileğimiz birlik ve beraberlik içinde olmaktır. En önemlisi de kulübümüze sahip çıkıp sadece kulübümüzün iyiliği için ve takımımızdaki olumlu havanın devamı için destek olmanızdır. Siz değerli Tarsus İdman Yurdu ailesinden tek isteğimiz kulübümüzü bir beden gibi görüp o bedende birleşmenizdir. Elbette farklı gruplarımız olacak fakat şu unutulmamalıdır, bizlerin beklentisi ortak. Hep birlikte inançla yola devam."

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder