MERSİN VALİSİ ALİ İHSAN SU, OSB ŞANTİYE ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

 


Mersin Valisi Ali İhsan Su, Tarsus Organize Sanayi Bölgesinin (TARSUSOSB) Mart ayı Müteşebbis Heyet Toplantısına başkanlık etti, toplantı sonrası OSB şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

 TARSUS OSB Şantiye binasında düzenlenen toplantıya, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Kaya, Ayhan Terban, Abdulkadir Filiz ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

 OSB’nin son durumu hakkında sunum yapılmasıyla başlayan toplantıda, OSB’de gelinen aşama ve yapılması gereken çalışmalar tüm detaylarıyla değerlendirildi. Toplantı, gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından dilek ve temenniler ile sona erdi.

 Toplantı sonrasında müteşebbis heyet üyeleri ile birlikte TARSUS OSB şantiye alanında inceleme yapan Vali Su, gelinen son durum ve devam eden çalışmalarla ilgili OSB yetkililerinden bilgi aldı. OSB’de inşaat faaliyetlerine başlayacak olan sanayicileri de ziyaret eden Vali SU yapılacak yatırımlarla alakalı sanayicilerle sohbet etti. Ülke ve bölge ekonomisi için büyük öneme sahip olan ve toplamda 5300 dönüm arazi üzerine kurulacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesinde 437 adet sanayi parseli bulunmakta olup yollar terasman kotuna getirilmiş, yağmur suyu ve atıksu altyapısı tamamlanmış durumdadır. Yıl sonuna doğru doğalgaz, elektrik, su, telekomünikasyon ve parsel baca bağlantılarının tamamlanması planlanmaktadır.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder