HEM GELENEK YAŞATILIYOR HEM DE MEMNUNİYET ARTIYOR

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kaynar ikramının kapsamı her geçen gün genişliyor. Soğuk havada içleri ısıtan kaynar, bu kez de Tarsus’ta bulunan Eshab-ı Kehf’i ziyaret eden vatandaşlara ikram edildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden biri olan ve toplumun geniş kesimlerinin beğenisi toplayan kaynar ikramının kapsamı her geçen gün genişliyor.

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi tarafından yürütülen çalışma kapsamında aşhanede usta eller tarafından hazırlanan kaynarlar, bu kez de Tarsus’ta bulunan ve içerisinde Yedi Uyurlar Mağarası’nın da yer aldığı Eshab-ı Kehf ziyaretinde dağıtıldı.

Vatandaşlar; Anadolu kültürünün önemli bir parçası olan ve Büyükşehir Belediyesi mobil araçlarıyla ikram edilen kaynarın Eshab-ı Kehf ziyareti sırasında dağıtılmasından memnun oldu.

Ziyaret sırasında kaynar sürprizi

Eshab-ı Kehf’i ziyaret eden ve kaynar ikramından faydalanan Hakan Uygur, “Hava soğuk, bu da çok iyi geldi. En azından boğazımız açılmış oldu. Allah razı olsun diyelim” dedi.

Ailesiyle birlikte ziyarete gelen Özgür Ali Özkan ise “Başkanımızın bu soğuk havada, bölgemize has olarak verdiği kaynar içeceği için teşekkür ediyoruz. Bolca minnettarız, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.  

0 Yorumlar

Yorum Gönder