DOÇ. DR. ONUR ÖZBOZKURT’TAN GENÇLERE KARİYER TAVSİYELERİ

 


Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, İstanbul Aydın Üniversitesi Kurumsal Yönetim ve Sürdürülebilirlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Adil Salepçioğlu’nunmoderatörlüğünde, çevrimiçi ortamda “Adım Adım Kariyer Yolculuğu” başlıklı webinarda konuşmacı oldu.


Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Bugün, yaşantınız boyunca aldığınız kararların ve yaptığınız tercihlerin gelecekte hayalini kurduğunuz noktaya ulaşmada kritik bir rol oynayacağını unutmayın. Özellikle eğitim-öğretim sürecinizde gerçekleştireceğiniz faaliyetler sizlerin gelecekte iş dünyasına atacağınız adımlara öncülük edecek.” şeklinde konuştu.

Bugün olduğu üzere geleceğin güçlü Türkiye’sinin oluşumunda da yine gençlere büyük sorumluluk düşecek, diyen Özbozkurt, “Kariyerinizde karşılaşabileceğiniz her türden engel dinlenme noktanız olsun. Zorluklar ve güçlükler karşısında büyük bir azim ve sabırla hedeflerinize ilerlemeye devam edin. Her bir Türk genci büyük bir cevher, yeter ki içinizdeki potansiyeli keşfedin” dedi.

İstanbul Aydın Üniversitesi KURSAM Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Murat Adil Salepçioğlu ise, gençlere rehberlik edecek önemli tavsiyeleri için Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’a teşekkürlerini sundu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder