BAŞKAN İLK’TEN TARAFTARLARA DESTEK ÇAĞRISI

 


TFF 2.  Lig Beyaz Grup ekiplerinden  temsilcimiz Tarsus idman yurdu Kulüp  Başkanı  Ali İlk Cumartesi günü  konuk edecekleri Karacabey Belediyespor maçında cefakar taraftarlardan destek çağrısında  bulunarak maça davet etti.

Tarsus'ta 7'den 70'e her kesimin Tarsus idman yurdu'nu takip ettiğine dikkat çeken Başkan İlk, Karacabey  Belediye Spor maçı ile ilgili olarak şu açıklamayı  yaptı:

“Değerli Tarsus İdman Yurdu ailesi. Yarın oynayacağımız Karacabey Belediye Spor maçında sizleri tribünde görmeyi her zamankinden daha çok istiyorum. Şunu biliyoruz ki takımımıza son dakikaya kadar destek olacaksınız. Bizler zorlu süreçleri hep beraber aştık ve güneşli günlere de yine beraber yürüyeceğiz. Bu yolda birlik ve beraberlik oldukça her şey daha düzenli ilerleyecektir.

Bir büyük çağrımda çok kıymetli kadın taraftarlarımıza. Tribünlerimizde siz değerli taraftarlarımızı daha fazla görmeyi çok istiyoruz. Hafta sonu yapacağınız bir planda  "Bugün Tarsus İdman Yurdu'nun maçı var gidelim mi?" şeklinde olmasını ve arkadaşlarınızla gelip takımımız adına tezahürat yapıp destek olmanızı çok isteriz. Futbola sadece erkeklerin ilgi duymadığını ve kadınlarımızın da takip ettiğini biliyoruz. O halde sizleri de yarın oynayacağımız maçta tribünlerde görmeyi özellikle istiyoruz. Unutmayın, bir şeyler başarılacaksa bu hep birlikte olacaktır.”

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder