BAŞKAN BOZDOĞAN'DAN TARSUS İDMAN YURDU'NA TAM DESTEK

 


Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan TFF 2.Lig, Beyaz Grup’ta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile düzenlenen moral programında bir araya geldi. Tarsus İdman Yurdu’nun her daim yanlarında olduğunu ve başaracaklarına inancının tam olduğunu belirten Başkan Bozdoğan, ’’O azminizi, o mücadelenizi görüyorum, sizler yeter ki inanın, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza başarılar diliyorum’’ diye konuştu.

Tarsus İdman Yurdu’nun Şanlıurfaspor deplasmanı öncesinde düzenlenen moral buluşmasına, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Kulüp Başkanı, teknik heyet ve futbolcularla sohbet eden Başkan Bozdoğan, hiçbir başarının tesadüfen elde edilmediğine vurgu yaparak planlı programlı ve düzenli bir sistem ortaya koyarak bu noktaya geldiklerine dikkat çekti.

 Başkan Bozdoğan, ‘’Tarsus İdman Yurdu’nun maçlarına geldiğimde en çok dikkat ettiğim olay, karakter olayı. Futbolda en önemli unsur kişinin moralidir, motivasyonudur. Elbette hekim olunca insanları daha farklı açıdan değerlendiriyorum. Örneğin siz sahadayken ben antrenörünüzü izliyorum. Onun heyecanı. Arkadan Armağan’ın kulübeden koşuşunu izliyorum. Bütün bunlar aslında birlikte olmanın, birlikte bir mücadele vermenin net bir göstergesi. İnanmak çok önemli’’ dedi.

 ‘’BAŞKAN BOZDOĞAN, ’’SİZLER TARİH YAZACAKSINIZ’’

Tarsus İdman Yurdu’nun başarılarına dikkat çeken Başkan Bozdoğan, ’’Kıymetli sporcular, takip ediyorum, 24 maçta, 22 puan, sonrası 6 maçta 16 puan. Kaliteniz zaten ortada. Son izlediğim maçta çok üst düzeyde bir futbol oynadınız. Emin olun birincilik maçı gibiydi. İyi bir izleyiciyim. Ben inanıyorum, sizler de yeter ki inanın, sizlere teşekkür ediyorum. Özellikle son 6 haftadır gösterdiğiniz başarı, azim, bunlar çok önemli. Buradaki arkadaşların bütün problemleri, sorunları bana anlatılıyor. Her şey bir emektir, alın teridir, başarıdır. O emek, O alın teri olduğu sürece de başarı kaçınılmazdır. Kentimiz sizlerle gurur duyuyor. Biliyorsunuz Türkiye'de her tarafı gezin, şöyle güzel bir kent bulamazsınız, böyle bir tarihi bir kent bulamazsınız, ilkleri yaşayan bir kent bulamazsınız. Ticaret ve Sanayi Odası Türkiye'de ilk kurulan oda. İlk elektriğin verildiği kent burası. Ve geçmişi hep başarıyla dolu 5 defa başkent olmuş Tarsus. Kentimiz bu kadar güzelken sizlerin başarısıyla daha da güzelleşiyor’’ diye konuştu.

  ‘’YETER Kİ İNANIN VE ÇABALAYIN, BAŞARACAKSINIZ’’

Sporculara motivasyon konuşması yapan ve her daim yanlarında olduklarını belirten Başkan Bozdoğan, ‘’Bulunduğumuz kentin değeri, kalitesi o kadar önemli ki. Biliyorsunuz İdman Yurdu Mustafa Kemal Atatürk'ün verdiği 300 lirayla kurulan bir takım, bu kulüp böyle kuruldu. Bu yıl 99. yıl biz hep 100. yıl, 100. yıl diyoruz ama neden bu yıl olmasın? Sizlere başarılar diliyorum. Eminim kazanacaksınız. Ama lütfen bilin ki hiçbir şey çabalamadan, alın teri dökmeden olmuyor. Ben tırnaklarımla kazıya kazıya Belediye Başkanı oldum. Ben çorbacının oğluyum, babam çorbacıydı. Bu bir şeyleri kazıyarak oldu, kavga ederek oldu, dövüşerek oldu, mücadele ederek oldu, göğüs göğüse vererek oldu. Ben de sizlerden bunu bekliyorum. Sizin o azminiz, o mücadelenizi gördükten sonra her şey başarılır. Ben her zaman saygıyla karşılarım, emin olun inanmak bir şeylerden daha önemli. Hepinize başarılar diliyorum’’ dedi.

 Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali İlk ise yaptığı konuşmada, ‘’Kulübe sahip çıkan ve her anlamda yanlarında olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’a teşekkür ederek el ele vererek takımızı başarıya taşımak için mücadele edeceğiz, futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz’’ dedi 

0 Yorumlar

Yorum Gönder