TARSUS BELEDİYESİ EKMEK ÜRETİM KAPASİTESİNİ ARTTIRIYOR

 


Tarsus Belediyesi, ekmek fiyatlarına yapılan zam oranlarına rağmen, 200 gr ekmeklerin 1 TL’den satışına devam ettiği Tarsus Halk Ekmek Fırınında artan talebi karşılamak ve vatandaşların mağdur olmasının önüne geçmek amacıyla günlük ekmek üretim kapasitesini arttırıyor.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın talimatlarıyla hijyen koşullarına uygun olarak üretilen 200 gram ağırlığındaki ekmekler, Tarsus Ekmek Fırınında 1 TL’den satışa sunulmaya devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus Belediyesi artan talebi karşılamak için yeni alınan ekmek pişirim ünitesi ile günlük ekmek üretim kapasitesini 60 bine çıkaracak.

Son dönemlerde ekmek fiyatlarına yapılan zamlar ve alım gücünde yaşanan gerileme 200 gr ekmeklerin 1 TL’den satışının yapıldığı Tarsus Halk Ekmek Fırınına talebin artmasına sebep oldu. Bu kapsamda ekmek fırınına oluşan talebin artması ile günlük ekmek üretim hedefi 45 binden 60 bine yükseltildi.

 

BAŞKAN BOZDOĞAN, ‘’VATANDAŞLARIMIZIN GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ HİZMETLERE ULAŞIMINI KOLAYLAŞTIRMAK ÜZERE ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ’’

Yoğun talep üzerine ekmek üretim kapasitesini arttırarak vatandaşların yanında olduklarını belirten Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan,’’ Artan enflasyon ile beraber ekmeklerin satışını 1 TL’den yapmaya devam ediyoruz. Ekmek fiyatlarımızın v

Vatandaşların bütçesine uygunluğu sebebi ile ekmek fırınımıza talep arttı.  Bu talebi kısmen karşılamak adına Halk Ekmek Fırınımızda günlük 45 bin ekmek kapasitemizi 60 bine yükselttik. Hijyen koşullarına uygun olarak makul bir fiyatla vatandaşlarımıza ulaştırmak üzere şu anda yeni ekmek pişirim ünitemizle beraber üretim kapasitemizi arttırıyoruz. Ekmek alma imkânı olmayan vatandaşlarımız içinde askıda ekmek uygulamamızı sürdürüyoruz. Yüksek fiyatların karşısında durmaya devam ederek, vatandaşlarımızın gerçekleştirdiğimiz hizmetlere ulaşımını kolaylaştırmak üzere elimizden geleni yapıyoruz. Tarsus Belediyesi olarak halkımızın bütçesine ekonomik bir katkı sunabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder