MSK U16 KIZ BASKETBOL TAKIMI, ANADOLU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NA KATILMAYA HAK KAZANDI

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi MSK U16 Kız Basketbol Takımı, bölge müsabakalarında 4 günde 4 takımı mağlup ederek, Anadolu Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü (MSK) U16 Kız Basketbol Takımı, Türkiye Basketbol Federasyonu U16 Kızlar Bölge Şampiyonası’ndaki başarılı performansını Anadolu Türkiye Şampiyonası ile taçlandırdı.

Mersinli kızlar 4’te 4 yaptı

Büyükşehir’in altyapıdan gelen basketbolcu kızları, bölgedeki müsabakalarda önemli bir başarı sergiledi. Adana Adnan Menderes Spor Salonu’nda 4 gün süren maçlarda 4 takımla mücadele eden Büyükşehir’in basketbolcu kızları, ilk gün Niğde ile karşılaştı. Niğde Basketbol Akademi Spor Kulübü karşısında 76-43 galip gelen takım, ikinci gün Gaziantep Gençlik ve Spor Kulübü’nü 64-32 yendi. Üçüncü gün ise Antakya Güney’i 90-29 mağlup eden Mersinli kızlar, son maça iddialı başladı.

Son gün Konya Akşehir Spor Kulübü’nü 67-47 mağlup eden takım, 4’te 4 yaparak namağlup bir şekilde Anadolu Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.

  

0 Yorumlar

Yorum Gönder