MHP İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTIDA BULUŞTU


 TARSUS HEBR- MHP ‘liler Barajda  Toy bahçesinde basın ve partililerle buluştu.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'nin talimatları doğrultusunda düzenlenen 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı' MHP Mersin İl Teşkilatı'nın koordinesinde Tarsus'ta geniş bir katılımla gerçekleşti.

MHP Tarsus İlçe Teşkilatı'nın MHP İl Teşkilatı'nın koordinesinde Tarsus'ta düzenlediği 'Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'na MHP milletvekilleri, merkez yönetim kurulu üyeleri, merkez disiplin kurulu üyeleri, belediye başkanları, meclis üyeleri, il başkanları, ilçe başkanları, il ve ilçe ocak başkanları, KAÇEP il ve ilçe başkanları, Tarsus'ta faaliyet gösteren muhtarlar, oda ve dernek başkanları ile birlikte basın mensupları katıldı.

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başladı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ve edilen duanın ardından hazırlanan ikramlar sunuldu.

Toplantıda, MHP İlçe Başkan Vekili Ali Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediyesi MHP Grup Başkanı Mahmut Tat, MHP Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılıç, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Kürşat Türker Ercan, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Soydan sırayla söz alarak; 'Adım Adım 2023 İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı'nın amacını anlattılar. Devletin bekasına ve milletin bütünlüğüne dönük bir siyasi seferberlik çağrısı olduğunu söylediler. MHP ve Cumhur İttifakı'na yönelik yapılan karalama kampanyalarını dile getirdiler. Birlik ve beraberlik içinde tüm oyunları bozarak, olumsuzlukların üstesinden geleceklerini belirttiler. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Cumhur İttifakı ile ilgili bilgilendirme yaparak 2023 yılı seçimi ile ilgili hedeflerinden bahsettiler. Gündemdeki siyasal ve toplumsal konuları değerlendirerek çözüm önerileri sundular. MHP'nin milletin bekasını ve vatanın bölünmez bütünlüğünü korumanın, ay yıldızlı bayrağı sonsuza dek dalgalandırmanın, milli ve manevi değerleri yaşatmanın mücadelesini verdiğini, vereceğini ifade ettiler. İzmir Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Tarih bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu ölüm yıldönümü dolayısıyla andılar. Toplantıya emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür ettiler.

Toplantıya, MHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Çelik Covid-19 hastalığı nedeniyle katılım sağlamazken, çalışma yoğunluğu nedeniyle katılım sağlayamayan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz duygu ve düşüncelerini dile getirdiği telgraf gönderdi.

Toplantı, temennilerle son buldu.

HABER: EMİNE KUREN

0 Yorumlar

Yorum Gönder