BÜYÜKŞEHİR’DEN MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE ÇORBA, ÇOCUKLARA SÜT İKRAMI

 


Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde çadırlarda yaşayan mevsimlik tarım işçilerine sıcak çorba, çocuklara ise süt dağıttı. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi’nde görevli Nazire Büyükgürses, “Daima mevsimlik tarım işçilerimizin yanındayız” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “1 Ekmek 1 Çorba” ve “Süt Senin Gurur Mersin’in” projelerini, Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi’nde yaşayan mevsimlik tarım işçilerine yaptığı dağıtımlarla sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi koordinesinde yürütülen hizmetler kapsamında mevsimlik tarım işçilerine çorba, çocuklara da süt ikramında bulunuldu.

“Daima mevsimlik tarım işçilerimizin yanındayız”

Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak daima mevsimlik tarım işçilerinin yanında olduklarını vurgulayan Sosyal Hizmetler Dairesi Uyum Masası’nda görevli Nazire Büyükgürses, “Buradaki çadırda yaşayan işçilerimize çorba ve çocuklara süt dağıtımı gerçekleştirdik. Gerçekten hepsi çok mutlu oldular. Sosyal Hizmetler Dairesi olarak biz de bundan mutluluk duyduk. Biz Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak tarım işçilerinin, üreticinin daima yanındayız” dedi.

Çocuklar sütü alırken gözlerindeki mutluluk bizim de içimizi ısıttı”

Çocukların mutluluğunun kendilerini de mutlu ettiğini vurgulayan Büyükgürses, şunları söyledi:

“Bugün sabah çadır alanına geldik. Çocuklar bizi büyük bir coşkuyla karşıladı. Yabancılık hissetmediler. Çünkü biz her fırsatta yanlarına geliyoruz ve Belediye olarak her fırsatta onlara yardımda bulunuyoruz. Çocuklar sütü alırken gözlerindeki mutluluk bizim de içimizi ısıttı. Daima onların yanındayız ve desteklemeye de devam edeceğiz.”


0 Yorumlar

Yorum Gönder