TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANINDAN GAZETECİLERE KUTLAMA


MERSİN HABER-Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

 “Halkın sesini tarafsızca duyuran tüm basın mensuplarımıza emekleri için teşekkür ederiz” diyen Başkan Atsız Afşin Yılmaz;10 Ocak, değerli gazetecilerimizin çalışma koşullarının konuşulduğu ve bu mesleğin zorluklarının hatırlandığı önemli bir gündür. Doğru ve objektif bilgiye daha kısa sürede ulaşma ihtiyacının artmış olması, basının sorumluluğunu da artırmıştır. Basın mensuplarımız; ülkemizin, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine önemli katkılar sağlamaktadır. Biz de Toroslar Belediyesi olarak her zaman olduğu gibi meslek ilkeleri ve değerlerini ön planda tutarak kamuoyunu doğru bilgilendiren, mesai mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan basın mensuplarımıza destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 Başkan Yılmaz; “Kentimizin kalkınması ve daha güzel yarınlara ulaşması noktasında birlikte yürüdüğümüz Mersinimizin değerli basın mensupları başta olmak üzere tüm basın camiasının Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Ebediyete intikal eden basın mensuplarını da rahmetle anıyorum” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder