MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN KAR KEYFİ YAŞAYAN VATANDAŞLARA SICAK İKRAMLAR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmet Dairesi’ne bağlı ekipler, soğuk kış günlerinde içleri ısıtacak ikramları vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor.

                                               

Son günlerde yağan yağışlar nedeniyle beyaz örtü ile kaplanan Çamlıyayla ilçesine, özellikle kar keyfi yaşamak için hafta sonu akın eden vatandaşlara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, sıcak çorba ve kaynar ikramında bulundu.

 Tarsus-Çamlıyayla karayolu üzeri Kzılalan mevkiinde ve Sarıkavak Mahallesi bölgesinde, çocuklarını da yanlarına alarak giden yüzlerce aile bir taraftan kartopu oynamanın mutluluğunu yaşarken, bir taraftan da Büyükşehir Belediyesi mobil dağıtım araçları vasıtasıyla kendilerine ikram edilen “1 çorba, 1 ekmek” ve kaynar ikramıyla, soğuk havada içlerini ısıttılar.

 Her hafta düzenli şekilde mobil dağıtım aracıyla Çamlıyayla merkezde çorba ikramı yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yine merkezde de kaynar dağıtımında bulundu.

 Soğuk havada kar keyfi yaşarken, bulundukları noktaya kadar sıcak çorba ve kaynar ikramının yapılmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

 


0 Yorumlar

Yorum Gönder