VARAL, BÜYÜKŞEHİR TARSUS EMEKLİ EVİ İLE MOLA EVİNİ ZİYARET ETTİ


 

TARSUS HABER-CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığına bağlı olan Tarsus Emekli Evi ile Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olan Tarsus Mola Evi’ni ziyaret etti.

 İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, ileri yaş almış yurttaşlar için güzel vakit geçirme ve sosyal etkinlik yapma imkanı sunan ve Kültür Park içinde yer alan Büyükşehir Tarsus Emekli Evi’ne üye vatandaşlarla sohbet etti. Hoş sohbette Emekli Evi üyeleri, kendilerine sunulan imkanlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e teşekkürlerini ilettiler.

 Başkan Varal, beraberinde İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve İlçe Yöneticilerinden Yağmur Arslan ile birlikte yine Kültür Park içerisinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Mola Evi’ne konuk oldu.

 Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yaşüstü özel gereksinimi bulunan çocuklara sunduğu bu hizmette, ailelerinin hastanede veya her hangi bir yerde işi bulunan çocuklar, güvenli bir ortam sağlayan Mola Evi’ne bırakılabiliyor. Kayıt yaptırılarak hizmeti yerine getiren Mola Evi’nde, çocukların engel durumlarına göre, uzmanlar tarafından eğitimler veriliyor.

 Burada özel gereksinimli çocuklara yaş pasta sürprizi yapan Başkan Ozan Varal, çocuklarla bir süre sohbet etti. Mola Evi idareci ve eğitmenlerinden bilgi alan Başkan Varal, toplum içinde çok sayıda özel ilgiye muhtaç çocuk olduğunu ve sunulan bu hizmetin oldukça önem arz ettiğine dikkati çekti.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlamında, toplumun tüm kesimini kapsayıcı çalışmalar yürüttüğünü kaydeden Başkan Varal, “Bu noktada Tarsus Emekli Evi ve Mola Evi, gerçekten yerinde hizmetlerdir. İleri yaş almış büyüklerimiz ve özel gereksinim desteği almaları gereken çocuklarımız bizim önceliğimizdir. Bu düşünceyi ön planda tutan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, bu konuda gerçekten çok duyarlı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder