TİY 3 PUANA KENETLENDİ... MAÇI ELMAS TV VERİYOR


 TARSUS HABER- TFF 2. Lig Beyaz grup ekiplerinden temsilcimiz Tarsus idmanyurdu bugün saat 13'de deplasmanda oynayacağı Zonguldak Kömür maçı için 3 puana kenetlendi.

Oyuncularımızın moral ve motivasyonunun üst seviyede olduğu öğrenilen Sarı lacivertli ekibimizde tek hedef tek düşünce Zonguldak maçını kazanmak.

Antalya'da kamp yaparak Zonguldak Kömürspor maçına hazırlananan Sarı lacivertli ekibimizde hasta olan Ferhat Duman, Okan Baydemir ve Nurullah Kaya ile arka adalesinde sakatlık bulunan Hüseyin Çolak Zonguldak Kömürspor maçında forma giyemeyecek.

Şampiyonluk mücadelesi veren Tarsus idmanyurdu'muz 18 puanla grubunda sondan 5. Sırada bulunuyor. 6 puanlık maçta rakibi Zonguldak Kömür Spor ise ķüme düşme hattında 17 puanda bulunuyor.

Karşılaşma saat 13'de Karaelmas K. Köksal stadında oynanacak.

Müsabakayı Yunus Dursun yönetecek. Yardımcılıklarını ise Sedat Etik, Mehmet Özer, Yusuf Adnan yaoacak. Maçın 4. Hakemi ise Yusuf Adnan Kendirci.

Elmas Tv'nin canlı olarak yayın yapacağı Zonguldak Kömür Spor-Tarsus idmanyurdu maçının Gözlemciliğini ise Halil Mutlu Süslü, Temsilciliğini ise Ersin Özmen üstlenecek.

0 Yorumlar

Yorum Gönder