TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’NUN YENİ YIL MESAJI


TARSUS HABER- Kaymakam Kadir Sertel Otcu ''Her yeni yıl, yeni umutları ve beklentileri beraberinde getiren yeni bir başlangıçtır.

2021 yılını acı ve tatlı hatıralarıyla geride bırakırken, büyük umutlar, beklentiler, coşku ve heyecanla yeni bir yıla giriyoruz.

Son 2 yıldır dünyada ve ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını maalesef büyük küçük hepimizi etkiledi. Devletimizin aldığı etkili tedbirler ve vatandaşlarımızın da bu tedbirlere riayet etmeleri ile salgının olumsuz etkileri en aza indirildi, bununla birlikte salgınla ve salgının etkileri ile mücadelemiz topyekûn devam ediyor. 2022 yılında da koronavirüs tedbirlerine uygun hareket ederek kendimizi ve sevdiklerimizi korumaya devam edeceğiz.

2022 yılında; ilçemizin ve ülkemizin kalkınması, refahı, sükûnu, huzuru, birliği ve dirliği en büyük dileğimizdir.

Geride kalan 2021 yılının muhasebesini yaparken, 2022 yılının en iyi şekilde geçmesi için zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi en verimli şekilde değerlendirmeliyiz.

Baş döndürücü bir hızla değişen dünya şartları yeni fırsatları da beraberinde getirmektedir.

Yapımı tamamlanan Yeni Müzemiz, Devlet Hastanemiz, Pamukluk Barajımız, yapımı devam eden Yeni Hükümet Konağımız, Uluslararası Çukurova Havalimanımız, 2 Organize Sanayi Bölgemiz ve yapımına başlanan Mersin- Gaziantep Hızlı Tren Hattımız ile Tarsus 2022 yılında Çukurova’nın parlayan yıldızı ve cazip kenti haline hızla geliyor.

Sevgi, barış ve hoşgörü ilçesi Tarsus’ta bir yeni yılı daha sizlerle birlikte karşılamaktan dolayı mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yeni yılın ülkemize ve milletimize sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, ülkemizin daha da gelişip, güçleneceğine olan inancımız tamdır.

2022 yılında da “Cumhuriyet kimsesizlerin kimsesidir.” düsturundan hareketle vatandaşlarımızın yanında olmaya, onların dertleri ve sıkıntılarına çözüm aramaya devam edeceğiz.

Milletçe, birlik ve beraberliğimizi koruyarak, karşı karşıya kaldığımız problemleri milli yardımlaşma ve dayanışma içerisinde çözebileceğimiz mutlaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022 yılının ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni eder, saygıdeğer Tarsusluların, ilçemizde görev yapan sivil, asker, tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının ve basın mensuplarının yeni yılını kutlar, sağlık ve mutluluk diler, sevgi ve saygılarımı sunarım.'' dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder