BÜYÜKŞEHİR TARSUS KURS MERKEZİ’NDEN, VELİ ZİYARETLERİ

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde yer alan Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezi Tarsus Şubesi idareci ve öğretmenleri, veli ziyaretlerinde bulunuyor.

 Eğitimde fırsat eşitliği yaratarak, gençlerin hayatlarına yön verecekleri üniversite sınavı öncesinde kaliteli eğitim sunan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri, “iletişim odaklı” çalışmalarda da bulunuyor.

 Öğrencilere rehberlik hizmeti ve çeşitli aktivitelerde sunulan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kurs Merkezleri’nde, bir taraftan da idareciler ve öğretmenler tarafından, veli ziyaretleri gerçekleştirilerek, ‘kurs merkezi, öğrenci ve veli’ çemberinde, dinamik iletişim kurma olanağı sağlanıyor.

 Hayat şartlarının her geçen gün daha da zorlaştığı bir dönemde Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin hem üniversite hazırlık kursu, hem de LGS hazırlık kursu açmasından dolayı memnuniyetlerini dile getiren veliler ise Başkan Vahap Seçer’e teşekkürlerini iletiyorlar.

 Büyükşehir Belediyesi Tarsus Kurs Merkezi Müdürü Enver Can Uluğ ile diğer idareci ve öğretmenler, Tarsus’un değişik mahallelerinde veli ziyaretlerine devam ediyorlar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder