Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) İzmir Temsilciliğinde Görev Değişimi

 


TADER İzmir Temsilciliğine Ayşe Butcher’ in yerine temsilci olarak Birgül Sibel Aydın İdiman atandı.

Tader Genel Başkanı Semih Özsu yaptığı açıklamada; “Saygıdeğer Hemşehrilerimiz, ülkemizin farklı illerinde yaşayan hemşehrilerimizden haberdar olmak, onlarında örgütlü olarak bir araya gelmelerini, kaynaşmalarını sağlamak ve diğer illerde de Tarsus’un tanıtılması konusunda daha etkin olmak için yönetim kurulumuzun kararıyla İzmir’de 5 Şubat 2020 tarihinde temsilcilik açmıştık.

İzmir temsilcimiz olarak atanan Tarsus sevdalısı Ayşe Butcher hanımefendinin İzmir’den tekrar Tarsus’ a geri dönme kararı neticesinde boşalan TADER İzmir Temsilciliğimize, yine hepimiz gibi Tarsus sevdalısı olan Birgül Sibel Aydın İdiman hanımefendi atanmıştır. Tarsus’umuz ve siz değerli hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz.        

Kıymetli hemşehrimiz Ayşe Butcher hanımefendiye görevde olduğu süre içerisinde TADER ve Tarsuslulara vermiş olduğu destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, Tarsus’ la ilgili projelerde yine birlikte olma temennisiyle kendisine her şeyin gönlünce olacağı sağlıklı ömürler diliyoruz.                                                                    Yeni atanan değerli Temsilcimiz Sayın Birgül Sibel Aydın İdiman’ ın, İzmir’de yaşayan hemşehrilerimizle birlikte Tarsus için yararlı faaliyetler yapacağından eminiz. Kendisini, büyük fedakârlık isteyen bu görevi üstlendiği için kutluyor, başarılar diliyoruz.

Sizlerden aldığımız bu güçle, İzmir ve Sakarya temsilciliklerimizden sonra da yine diğer illerde yaşayan hemşehrilerimize ulaşmak için bu çalışmalarımıza devam edeceğiz.
TADER Ankara’dan sonra İzmir ve Sakarya’da da siz değerli hemşehrilerimizin DOST KAPISI olarak sizlere hizmet etmeye devam edecektir’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder