ZİRAAT ODASI BAŞKANINDAN TKK BÖLGE MÜDÜRÜ GÜLER'E ZİYARET


Tarsus Ziraat Odası Başkanı Veyis Avcı, Tarım Kredi Kooperatifi Bölge Müdürü İsa Güler'i ziyaret etti.

Başkan Ateş,  ziyarette, Bölge Müdürü Güler'e  çiftçilerimizin tarım kredi kooperatifleri ile ilgili yaşadıkları problemler ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Çiftçilerimizin zor şartlarda özveri ile ülkemizin ihtiyaçlarına cevap vererek üretmeye devam edeceğine dikkat çeken Başkan Ateş, şunları söyledi:

"Tarım kredi kooperatifi Bölge müdürü İsa Güler’i  ziyaret ederek çiftçilerimizin tarım kredi kooperatifleri ile ilgili yaşadıkları problemler ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bölge müdürü Güler'e sorunlara ilişkin çözümleme noktasında ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.  Kendilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyor, Tarım Kredi Kooperatifi ailesine başarılar diliyorum.

Tarsus Ziraat Odası Olarak Çiftçimizin karşılaştığı sorunları dile getirmeye çözüm noktasında istişare ve girişimlerimiz devam edecektir. Çiftçimizin bu zor şartlarda özveri ile ülkemizin ihtiyaçlarına cevap vererek üretmeye devam edecek olup ancak maliyetlerin kat ve kat arttığı bu dönemde Tarım Bakanlığımızdan gerekli destekleri çiftçilerimize verilmesini tekrar talep ediyoruz.

Değerli üreticilerimize bu vesile ile bol ve bereketli kazançlar diliyorum."

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder