TARSUS’TA “DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ” ETKİNLİĞİ


 TARSUS MERSİN HABER-‘20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’ dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta Yarenlik Alanı saat kulesi önünde ve Tarsu AVM’de etkinlik gerçekleştirildi. Aileleriyle birlikte programlara katılan çocuklar oldukça mutlu dakikalar yaşadı.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Av. Ünzile Kuru, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal, muhtarlar ve vatandaşların katılım gösterdiği etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.

 

Palyaço gösterisi, resim atölye çalışması, renkli boyalarla yüz boyama, karikatür çizimi, halat çekme yarışı ve daha pek çok etkinliklerin gerçekleştirildiği programlarda, çocuklara çeşitli armağanlarda sunuldu. AVM’de ise cere çömlek yapımı gerçekleştirildi.

 

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, sosyal çalışmalarıyla herkesimden insana ulaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, çocuklara yönelikte birçok projeyi hayata geçirdiğine dikkati çekerek, “Sayın Başkanımız, göreve geldiği günden bu yana geleceğimiz olan çocuklarımıza yönelik birçok çalışmayı hayata geçirdi. Gebe kadınlara hamile sütünden, yeni doğanların mama ve bez ihtiyaçlarına, LGS ve üniversite hazırlık kursları gibi eğitim odaklı çalışmalardan, minik öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı yapılmasına, atölye çalışmalarına; kısacası sayamadığımız kadar çok uygulamayı bir bir sunmaktadır. Bugün de Dünya Çocuk Hakları Günü’nde, Başkanımız sayın Vahap Seçer’in öncülüğünde düzenlenen etkinlikte bir aradayız.

 

Bizler, çocuklarımızın her zaman gülmelerini istiyoruz. Onların burada yaşadıkları duyguların, birlikte olmanın verdiği enerjinin farkındayız. Bu noktada tüm çocuklarımızın günlerini tebrik ediyorum.

 

Etkinliği gerçekleştiren başta sayın Başkanımız Vahap Seçer olmak üzere, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyor, katılım gösteren herkese ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder