TARSUS ZİRAAT ODASINDAN ÇİFTÇİ ÇOCUKLARINA BURS

 


Tarsus Ziraat Odasından  üye çiftçilerin üniversite eğitimi alan çocuklarına burs veriliyor. Ziraat Odasının  2 yıldır yaptığı uygulama 3. yılda da devam ettiriliyor.

Bu kapsamda  Üniversitelerde okumaya hak kazanan çiftçi çocuklarına burs  veriliyor. Başkan Veyis Avcı, “2 yıldır  verdiğimiz bursları bu yılda devam ettiriyoruz” dedi.

 Tarsus Ziraat Odası çiftçi çocuklarına her yıl olduğu gibi bu yılda burs desteğine devam ettirmeyi açıklaması camiada memnuniyet yarattı. Konu hakkında Başkan Avcı, yaptığı açıklamada her yıl düzenli olarak ödenen öğrenci burslarının bu yılda devam edeceğini, -2021-2022 yılı döneminde Üniversiteyi yeni kazanan öğrencilere de burs yardımlarının yapılacağını söyledi.

Başkan Avcı “burs alma şartımız çiftçi çocuğu olmakla birlikte Tarsus Ziraat Odasına kayıtlı olmak zorunluluğu bulunmaktadır” dedi. Eğitime imkanlar dahilinde, ellerinden geldiğince katkı sunmaya devam edeceklerinin altını çizen Avcı yeni Üniversiteli gençlere başarılar diledi. Ziraat Odasının bu yılda devam ettireceği burs verme geleneğinden yaklaşık 200 cıvarında çiftçi ailesinin üniversiteyi kazanmış ve ilk kez Üniversiteye gidecek ve 4 yıl eğitim alacak çocuklarının yararlanması bekleniyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder