TARSUS İDMANYURDU 3 PUANA ODAKLANDI


TFF2. Lig Beyaz grupta şampiyonluk hedefleyen Tarsus idman yurdu,  ligin ikinci haftasında saha ve seyircisi önünde konuk edeceği Anagold 24  Erzincan spor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Sezonun ilk haftasında deplasmanda 1922 Konyaspor ile golsüz berabere kalan Sarı-lacivertliler, uzun bir aradan sonra taraftarlarıyla buluşacağı Anagold 24Erzincanspor maçını kazanmaya odaklandı.

Sarı-lacivertli  oyuncuların moral ve motivasyonlarının üst seviyede olduğu öğrenildi.

Bu arada Tarsus İdman Yurdu, transferin son gününde Eskişehirspor'dan 21 yaşındaki stoper Furkan Balaban'ı kadrosuna kattı.

Pazar günü Şehir stadında oynanacak olan Tarsus idman yurdu-Anagold 24Erzincanspor karşılaşması saat 19:00'da başlayacak.

 BELEDİYESİ SPOR'UN ÇİÇEĞİ BURNUNDA YÖNETİM KURULU ÜYESİ CAN,  TARSUS İDMAN YURDU'NA ANAGOLD 24 ERZİNCAN MAÇINDA BAŞARILAR DİLEDİ

 Tarsus idmanyurdu'nun geçmiş dönem yönetim kurulu üyelerinden, şimdilerde ise Tarsus Belediyesi Spor'un çiçeği burnunda yönetim kurulu üyesi Hakan Canan Can, Anagold 24Erzincanspor maçında Tarsus idmanyurdu'muza başarılar dileğinde bulundu.

 Tarsus' un tanınmış işadamlarından  ve aynı zamanda ise sporun ve sporcunu maddi ve manevi olarak destekçisi olan Can, şampiyonluk parolası ile sezona başlayan Tarsus idmanyurdu'muza Pazar günü taraftarının  önünde konuk edeceği Anagold 24Erzincanspor maçından sahadan galibiyetle ayrılacağına inandığını kaydetti.

 Tarsus idmanyurdu Kulüp başkanı Şahin Kırbiyık ile yönetim kuruluna, teknik ekip oyunculara güvendiklerini dile getiren Çiçeği burnunda Tarsus Belediyesi Spor Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Canan Can, "Tarsus idmanyurdu'muza çıktıkları şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Şahsım adına  yönetimde yer alsakta,  dışarda olsakda gönlümüz Tarsus idmanyurdu'yladır. Nitekim Pazar günü konuk edeceğimiz Anagold 24Erzincanspor maçında takımıza başarılar diliyor,  sahadan 3 puanla ayrılacağımızın inancını taşıyorum. Alacağımız galibiyet oyuncularımıza ayrıca özgüven kazandıracaktır. Moral olacaktır"ifadelerini kullandı.

Haber: Fırat Maktay

0 Yorumlar

Yorum Gönder