OKULLARIN AÇILMASINDAN DOLAYI SEFER SAYILARI ARTTIRILIYOR

 


Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Toplu Taşıma Grup Amirliği’nde hizmet veren araçların çalışma saatlerine 20 Eylül Pazartesi gününden geçerli olmak üzere yeni düzenleme yapılıyor.

 Tarsus merkez mahallelerin yanı sıra birçok bağlı mahalle ve Çamlıyayla’da da hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amirliği, özellikle okulların açılmasından dolayı öğrencilerin mağduriyet yaşamaması için birçok hatta sefer sayısını arttıracak.

 Pandemi döneminde alınan kısıtlama kararları dolayısıyla geçtiğimiz aylarda gece saatlerinde sefer sayısını asgariye indiren Büyükşehir Belediyesi Toplu Taşıma Grup Amirliği, yine 20 Eylül Pazartesi günü geçerli olacak şekilde gece seferlerinde de artış yapacak.

 Bu arada Mersin Büyükşehir Belediyesi, yenilediği ulaşım filosu ile vatandaşlara konforlu ve modern araçlar sunuyor. Eski model, yolcu kapasitesi az otobüsleri yenileriyle değiştirerek ulaşım filosunu gençleştiren Büyükşehir Belediyesi, alacağı 56 adet orta boy otobüs için ihale gerçekleştirdi. 30’u Tarsus merkez, 26’sı ise diğer ilçelerde hizmete sunulacak olan otobüslerin ihale değerlendirme süreci devam ediyor.












 

0 Yorumlar

Yorum Gönder