Dış Ticaret Eğitimleri Ve Enerji Verimliliği Denetimlerinde Yerinizi Alın

 


Mersin ilinde sadece Tarsus Ticaret Borsasında "İhracat Destek Ofisleri İşbirliği Protokolü” uyarınca Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğinde belirlenen oda ve borsalarda kurulan “İhracat Destek Ofisi” hizmeti kapsamında eğitim verilmeye başlandı.

 Tarsus Ticaret Borsası’dan yapılan açıklamada; İhracatçı Borsa üyesi firmaların sayısının artırılabilmesi ve mevcut ihracatçıların bilgilendirilmesini teminen sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sağlandığı, ihracatta başta devlet yardımları olmak üzere ihracata ilişkin uygulamalar ve pazar araştırma bilgi kaynakları hakkında düzenli veri akışı sağlamaya yönelik eğitimlerin YÜZ YÜZE verilmeye başlandığı söylendi.

 

Borsa, Şirketlerin Enerji Verimliliği Denetimine de Başladı

Ayrıca, AB Yeşil Mutabakatı ile Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi (TEBD) kapsamında, ‘’ Şirketlerin Enerji Verimliliği Denetimi’’ projesi kapsamında da Borsa üyesi firmaların enerji verimliliğinin artırılması noktasında da eğitimlerin YÜZ YÜZE verilmeye başlandığı söylendi.

 

Eğitimler Tarsus Ticaret Borsası Dış Ticaret Uzmanı ve Enerji verimliliği Denetcisi Pınar Alegöz tarafından verilmektedir.

Eylül ayı eğitimleri için başvuru tarihleri belirlenen üyelere eğitimlerin başladığı, eğitim almak isteyen firmalar için dti@tarsustb.gov.tr e-posta adresinden başvuru yapılması halinde eğitim tarihleri belirlenen firmalara da YÜZ YÜZE eğitimlerin devam edileceği ifade edildi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder