TÜM EMEK DER'DE BÜLENT GÖZENER YENİDEN SEÇİLDİ


TARSUS HABER-Kısa adı TÜM-EMEK-DER olan Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneğinin Tarsus Şubesinin genel kurul toplantısı yapıldı. Aşiyan 1 Düğün salonunda gerçekleştirilen kongrede mevcut başkan Mehmet Bülent Gözener tekrar seçilerek güven tazeledi. 6300 üyesi bulunan derneğin kongresine 718 kişi katılarak  oy verdi.

Açılış, saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra divan başkanlığını Tüm-Emek-Der genel başkanı Satılmış Çalışkan’ın yaptığı genel kurulda, mevcut yönetimin 2018-2021 yılları çalışma faaliyet  ve denetleme raporları okundu. Oybirliği ile faaliyetler ve taslak bütçe kabul edildi.

Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği (Tüm Emek-Der)  Genel Başkanı  Satılmış Çalışkan yaptığı konuşmada hükümetten  emeklilerin maaşlarının iyileştirilmesini istediklerini, en az en düşük emekli maaşının asgari ücretten 1 TL fazla olmasının şart olduğunu söyledi. “Emeklilik haktır bir lütuf değildir. Emeklilerin intibak uygulaması da en kısa zamanda yapılmalıdır. Ayrıca EYT’lilerin de mağduriyeti giderilmelidir” diyerek emeklilerin sorunlarını dile getirdi.

 Tarsus Şube Başkanı Bülent Gözener de   derneklerinin  Olağan genel kurul toplantısına katılanlara teşekkür ederek,  çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Tek liste ile girilen seçimlerde yeni yönetim Mehmet Bülent Gözener başkanlığında oluşan yönetim kurulu isimleri ise şöyle:

“ Telat Özen, Necip Özdemir, Sabri Tıraş,  Mehmet Ali Binici,

 Denetim kurulu Ahmet Keller,  İbrahim Fethi Demir ve Mustafa Durna’dan oluştu.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder