TARSUS'TA ÇEKİLEN 'ANLAMAZLAR' ŞARKISININ KLİBİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

 

Haber: (Emine KUREN)  - Tarsus Tarihi Evler Sokağı'nda çekilen 'Anlamazlar' şarkısının klibi youtube'da büyük ilgi gördü.

Mert Güncan'ın seslendirdiği 'Anlamazlar' şarkısının klibinin yönetmenliğini yapan Onur Ulu yaptığı açıklamada; "Tarsus'ta bu denli materyal ve zenginlik varken çekeceğim klibi başka bir şehirde çekmek beni rahatsız ederdi. İki odalı bir evde bile binlerce yılın mitini taşıyan yapılara sahip haneler mevcut. Bu tür sanatsal çalışmalarla ruhunu sevdiğim bu şehrin binlerce yıllık dokusunu göz önüne almak ve bu dokuyu ortaya çıkarmak adına kurguladığım sahneleri sunuma aktarmaktan haz duyuyorum.

Tarsus görsel çalışmalarımda bilinmez yapısı ve ilham veren kültürüyle yapacağım her projenin alt metnini  beslemeye  devam edecek. Savruk bir felsefe ile bir bütün oluşturmak temeli barındıran anlayışımı tamamen şehrin tarihi yapısından çocuk yaşta etkilenmiş olmama bağlıyorum. 23 yaşımın son aylarında Tarsus içerisinde böyle bir proje yapmanın heyecanını yaşadım ve bu heyecanın ortasında yeni yaşıma girdim. Bunu kendi adıma ve şehir adına uzun yıllarca görsel sunumun tüm tekniklerini ortaya koyacağım bir başlangıç olarak kabul ediyorum" dedi.

'Anlamazlar' şarkısını seslendiren Mert Güncan ise yaptığı açıklamada;

"Benim için çok önemli bir çalışma olan 'Anlamazlar' youtube ve tüm dijital platformlarda yayında. Bu süreçte bana destek olan ve destek olmaya devam eden herkese minnettarım. Keyifli dinlemeler" dedi.

Youtube'da 1 hafta içinde 100 bine ulaşan izlenme sayısı ile her kesimden insanın beğenisini kazanan 'Anlamazlar' şarkısının klibini https://youtu.be/a5UsDlv8asc youtube linkinden izleyebilirsiniz.

0 Yorumlar

Yorum Gönder