TADER’DEN 30 AĞUSTOS KUTLAMASI

 

Ankara Tarsuslular Derneği (TADER) Başkanı Semih Özsu ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı’’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı…

Başkan Semih Özsu mesajında;’’ 26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal’in Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, verilen zorlu mücadelelerinin ardından Dumlupınar’da zaferle sonuçlanmıştır. 
30 Ağustos’ta kazanılan bu büyük zafer, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık yolunda inanç, irade ve kararlılığını bütün dünyaya gösterdiği şanlı tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Kazanılan bu zaferle, kendisine biçilen esaret gömleğini yırtıp atan Milletimiz, bugünde ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyecektir.
            
 Atalarımızın Çanakkale’de, Dumlupınar’da taşıdığı milli ruhla, güçlü devlet olmanın bilinciyle dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakârlık ve cesareti göstermeye devam edecek, birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyecektir. 
Büyük Zafer'in 99. yılında bu zaferi kazanarak, bu kutsal topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan İstiklal Harbi'nin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve şanlı Türk Ordumuzun kahraman şehitlerini bir kez daha rahmet ve minnetle yad ediyorum. ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı’’mız Kutlu Olsun’’ dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder