SEÇER’DEN ÖĞRENCİLERE ÖĞRENİM YARDIMI MÜJDESİ: “ÇOCUKLARIMIZIN BU YILKİ İHTİYAÇLARININ 1600 TL’LİK KISMINI BELEDİYE OLARAK KARŞILAYACAĞIZ”

 

Başkan Seçer, MERCİ Öğrenci Danışmanlık Merkezi’nin sağladığı ‘Üniversiteye Giriş Tercih Danışmanlığı Desteği’ kapsamında öğrenciler, aileleri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda oluşturulan masalara tek tek oturup öğretmenler ve öğrenciler ile sohbet eden Başkan Seçer, öğrencilerin tercih yapmayı düşündükleri alanlar hakkında bilgi aldı.

Üniversiteyi kazanan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi tarafından verilen öğrenim yardımının bu yıl 1600 TL olacağını müjdeleyen Seçer, “Mersin'de ikamet eden ailelerin her üniversiteyi kazanan çocuğu, beyana tabi olarak, herhangi bir gelir testine de tabi tutmadan bizden 1600 TL yardım alabilecekler. Buradan da öğrencilerimize, velilerimize duyuralım. Bize müracaat etsinler. Bilgilerini göndersinler. Biz çocuklarımızın bu yılki ihtiyaçlarının 1600 TL’lik kısmını Belediye olarak karşılayacağız” dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder