MERSİN ALZHEİMER DERNEĞİ TARSUS GRUBU AŞURE ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

 

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu paylaşmanın, yardımlaşmanın ve bereketin simgesi 'Aşure Günü' dolayısıyla Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde 'İmece Mutfak Birimi' kapsamında etkinlik düzenledi.

Etkinliğe, Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu, Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde eğitim alan kursiyerler, alzheimer hastası ve hasta yakınları katıldı.

Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu 'İmece Mutfak Birimi' sorumlusu Neşe Arıcı yaptığı açıklamada; "Muharrem Ayı'nın onuncu gününde idrak etmeye başladığımız, tarihte önemli olaylara tanıklık eden; birliğin, bereberliğin, paylaşmanın, yardımlaşmanın, sağlığın ve bereketin simgesi 'Aşure Günü'nün tüm dünyaya huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyoruz. Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Grubu olarak 'İmece Mutfak Birimi' kapsamında düzenlediğimiz 'Aşure Günü' etkinliğimizde yaptığımız aşure tatlımızı Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Tarsus Şubesi'nin sevimli öğrencileri ile paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni çalışma döneminde Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma ve Erinç Evi'nde düzenleyeceğimiz etkinliklerimize herkesi bekliyoruz" dedi.

Etkinlik, pişirilen aşure tatlısının katılımcılara ikram edilmesinin ardından son buldu.

Haber: Emine Kuren

0 Yorumlar

Yorum Gönder