BORSADAN KUTLAMA


 TARSUS HABER- Tarsus Ticaret Borsası BaÅŸkanı Murat Kaya, 30 AÄŸustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bu büyük zaferin, vatanına ve bağımsızlığına düşkün bir milletin gurur günü olduÄŸunu söyledi. 

Bu büyük zaferin, vatanına ve bağımsızlığına düşkün bir milletin gurur günü olduÄŸunu ifade eden BaÅŸkan Murat Kaya, “Tarihimiz göstermiÅŸtir ki, milletimiz hiç kimsenin boyunduruÄŸu altında, tutsaklık içerisinde yaÅŸamamıştır, yaÅŸayamaz. En zor ÅŸartlar altında kazanılan BaÅŸkomutanlık Meydan Muharebesi, bunun en güzel örneÄŸidir” dedi. 

 BaÅŸkan Murat Kaya, mesajında ÅŸu cümlelere yer verdi:  

"26 AÄŸustos 1071 Ve 26 AÄŸustos 1922 Bizim Ä°ki Büyük Utkumuzdur” 

  "26 AÄŸustos 1071 ve 26 AÄŸustos 1922 bizim iki büyük utkumuzdur. Milletimizin birlik ve beraberlik içerisinde yazdığı, 26 AÄŸustos’ta baÅŸlayıp, 30 AÄŸustos’ta Türk ordusunun zaferiyle sonuçlanan BaÅŸkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99. yılını kutluyoruz. 

 Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸları bağımsızlık yolunda büyük bir mücadeleye kararlılık içinde önderlik ettiler. En zor ÅŸartlar altında kazanılan BaÅŸkomutanlık Meydan Muharebesi ile verilen mücadele bizlere, yarınlara bakarken büyük bir güç katıyor Bizler bir ve beraber olduÄŸumuz zaman önümüzde kimse duramaz. 

Tarihimiz göstermiÅŸtir ki, milletimiz hiç kimsenin boyunduruÄŸu altında, tutsaklık içerisinde yaÅŸamamıştır, yaÅŸayamaz. Biliyoruz ki bizler bir ve beraber olduÄŸumuz zaman önümüzde kimse duramaz. 

Aziz milletimiz tarih boyunca bayrak, vatan ve bağımsızlık gibi deÄŸerlerinden asla vazgeçmemiÅŸtir. Yurtta ve dünyada daima barıştan yana olan yüce milletimiz, bağımsızlığına ve vatanına göz dikildiÄŸinde, gözünü hiç bireyden sakınmamıştır. Medeniyet yarışında ülkemizi en ileri noktalara taşımak için her türlü gayreti göstereceÄŸiz. 

Ãœlkemizin bölünmez bütünlüğüne, birliÄŸine ve dirliÄŸine yönelik saldırılara karşı geçmiÅŸten aldığımız ilhamla, milli birlik ve beraberlik ruhu içinde, hür ve bağımsız yaÅŸama, azim ve kararlılığını ilelebet sürdüreceÄŸiz. 

Bu vesile ile tüm milletimizin 30 AÄŸustos Zafer Bayramını can-ı gönülden kutluyor, saygılarımı sunuyorum. 

0 Yorumlar

Yorum Gönder