Başkan Seçer, Muaythaı Şampiyonlarının Buluştuğu Geceye Katıldı

 

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana ve Mersin’den Türkiye ve Dünya muaythai şampiyonu 20 sporcunun karşılaştığı, muaythai antrenörü Özer Yayla’nın organizatörlüğünde Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen ‘Şampiyonlar Gecesi’ne katıldı. Sporun barışı temsil ettiğini dile getiren Seçer, “Her zaman sportif faaliyetlerde, kültürel, sanatsal faaliyetlerde bu çabayı gösteren sivil toplum kuruluşlarının, spor kulüplerinin yanında olacağız” dedi.

“Bu birlikteliğimiz, bu desteklerimiz devam edecek”

Başkan Seçer, sporun birleştirici gücü olduğunu, genç nesilin her zaman sporla ve sanatla iç içe olması gerektiğini ifade ederek, sözlerine şöyle devam etti:

“Burada hepimiz bir aradayız. Bu güzel kentte insanların siyasi görüşünden bölgesel farklılığına kadar her şey bir potada eriyor. Burada bir spor seyircisi olarak centilmence bu müsabakaları izliyoruz. Burada olmamız güzel. Benim de Belediye Başkanınız olarak sizlerle olmam güzel. Gençlerle olmak çok güzel. Gençlerin her zaman sporla, sanatla uğraşması, onların yetişmesi adına iyi bir birey olması adına, kötü alışkanlıklardan uzak durması adına çok değerli uğraş alanları. Her zaman sportif faaliyetlerde, kültürel, sanatsal faaliyetlerde bu çabayı gösteren sivil toplum kuruluşlarının, spor kulüplerinin yanında olacağız. Bugüne kadar olduk, bundan sonra da bu birlikteliğimiz, bu desteklerimiz devam edecek. Ben burada mücadele edecek olan sporcu evlatlarımıza başarılar diliyorum. Burada kazanan ya da kaybeden olmayacak. Birbirlerine müdahale ederken, bir düşmana müdahale ediyor gibi değil; bu bir sportif faaliyet, bir sanat. Buna bir teknik geliştirme olarak bakmak lazım. Birbirimize sevgi ile bakalım, saygı ile bakalım. Mersin huzur kenti, kardeşlik kenti, birlik kenti, beraberlik kenti. Buradan da bu mesajı tüm Türkiye’ye, tüm dünyaya da vermek istiyorum.”

Başkan Seçer’e konuşmasının ardından Muaythai Federasyonu kurucularından ve Muaythai Federasyonu EMF Asbaşkanı Hasan Yıldız ile Muaythai Federasyonu Teknik Koordinatörü Hakan Şahade plaket takdim etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder