TADER, Tarsus İdman Yurdunu Kızılcahamam Kampında ziyaret etti

 

TADER Başkanı Semih Özsu, Başkan yardımcıları M. Ali Özışık, Aykut Yıldırım ve Hakan Dülkar’ la birlikte Tarsus İdman Yurdu’ nu Kızılcahamam Kampında ziyaret etti.

TADER Yönetimi kampta, TİY Başkan Yardımcısı Cumali Kırbıyık, Teknik Direktör Ergün Penbe, Kulüp Müdürü Murat Pancaroğlu, teknik ekip ve futbolcularla bir araya gelerek bu sezonla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Semih Özsu görüşme sonrası yaptığı açıklamada;’’ Cumhuriyetimizle yaşıt, Türk Futbol tarihimizin en köklü takımlarından, biri olan TİY Futbol takımımızı, Tader olarak bu sezon öncesinde de Kızılcahamam kampında arkadaşlarımızla birlikte ziyaret ettik.

Bu sezonla ilgili yaptığımız sohbetimizde Başkan H. Şahin Kırbıyık ve teknik direktör Ergün Penbe’ nin önerileri ve yönetim kurulu kararları doğrultusunda yapılan transferlerle bir üst lige çıkma hedefine ulaşabilecek bir kadronun kurulduğunu memnuniyetle öğrendik.

Ancak bu hedefe ulaşmak, başarılı olmak için sadece Başkanın, yöneticilerin, teknik heyetin, futbolcuların, takım çalışanlarının, fedakâr taraftarların gayretlerinin yeterli olmayacağı, yerel yöneticilerimizle, mülki amirlerimizle, tüm Oda ve Stk’ larımızla ve hemşehrilerimizle birlikte herkesin yürekten inanması, maddi ve manevi destekte bulunması, takımımıza hep birlikte sahip çıkılması gerektiği düşüncesindeyim. 

Bu düşüncelerle, TİY nun sezon sonunda başarıya ulaşarak bir üst lige çıkması temennisiyle, başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Daha sonra Futbolculara baklava ikramında bulunan Tader yöneticileri kamptan ayrıldı.  

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder