KÖY VE ŞEHİR MERKEZİNDE ASFALT SERİMİ TAM HIZ DEVAM EDİYOR

 

TARSUS HABER/ Tarsus Belediyesi, şehir merkezinden kırsal mahallelerdeki en ücra noktaya kadar yol yapım onarım ve asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ederken, yıllardır bozuk olan yollar asfaltla buluşarak daha güvenli hale geliyor.

Üst yapı iyileştirmeleri kapsamında Tarsus Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte koordineli olarak, yaya ve araç trafiğinin sağlıklı yapılabilmesi için yolların asfalt kaplama işlemini tüm hızıyla sürdürüyor.

Çalışmalar kapsamında Egemen, Baharlı, Kelahmet, Akarsu, Heleke, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler,Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcu ve Ballıca köylerinde bozuk yolların asfalt serim çalışması devam ederken, belirlenen plan ve program dahilinde şehrin merkezinde de sıcak asfalt kaplaması sürüyor.

Yol yapım ve onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, '' Nüfus ve araç yoğunluğunu baz alarak, ilçemize bağlı 180 mahallede vatandaşlarımızın ulaşım ağını konforlu hale getirmek için var gücümüzle çalışacağız'' dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder