Başkan Seçer Ve Başkan Karalar Tömük’te Vatandaşlarla Buluştu


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile birlikte Tömük Mahallesi tatil sitesi yöneticileri ve sakinleri ile buluştu. Başkan Seçer, Tömük’ün altyapı ve kanalizasyon sorununu çözecek FRIT II kapsamında buldukları kredi sözleşmesini imzaladıklarının müjdesini vererek, “Umut ediyorum Eylül ayında onayı gelecek ve çok süratle bunun ihalesine çıkacağız. En kısa sürede, mümkünse 2 yıl içerisinde projeyi tamamlamak istiyoruz. Hem kanalizasyon hem atıksu arıtma tesisi. Ondan sonra bu bölge rahat bir nefes alacak” dedi.

Bölgedeki içme suyu sorununu da kendi öz kaynaklarını kullanarak sonlandırdıklarını belirten Başkan Seçer, “Suyu Dedekavak’tan buraya, ayağınıza kadar getirdik. Şu anda sitelere ya da müstakil olarak bağlamak isteyen abonelerimize bu suyu verme imkanımız var” diye konuştu.

Tömük’te 25 yıllık yazlıkçı olan Başkan Karalar, “Nerdeyse 200 kişi ile konuştum. ‘Yaklaşık 25 yıldır buradayız. 25 yılda bir sürü belediye başkanı geldi geçti ama Vahap Seçer gibisini görmedik’ diyorlar. Ben tabi kendi adıma yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi. Başkan Seçer, güzergah boyunca incelemelerde bulunurken, Doğa Aquapark Sitesi önünde kurulan Büyükşehir Belediyesi’ne ait TEKSİN irtibat noktasının açılışını da yaptı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder